Yritys

UUSIKOTISI OY

Parasta asiakaspalvelua alusta loppuun laadusta tinkimättä – olethan tekemässä yhtä elämäsi tärkeimmistä päätöksistä. Välittäminen on meille paljon muutakin kuin työtä, se on aitoa välittämistä ihmisistä ja heidän kodeistaan.

Teemme työmme aina meidän omalla tyylillä, joka kerta tinkimättömästi – olipa kohteesi sitten pieni tai suuri toimimme aina asiantuntevasti, määrätietoisesti ja tuloksellisesti. Asiakkaidemme onnellisuus on tärkein mittarimme ja erinomainen onnistumisemme näkyy siinä, että suurin osa toimeksiannoistamme tulee aikaisempien asiakkaittemme suosituksien kautta.

Olemme täysin riippumaton asiantuntijayritys; emme kuulu mihinkään kiinteistönvälitysketjuun eikä toimintamme ole sidottu tiettyyn pankkiin tai vakuutusyhtiöön. Riippumattomuuden ansiosta teillä asiakkaanamme on mahdollisuus keskittyä täysin vaativaan asunto- tai kiinteistökauppaan, ja voimme yhdessä vapaasti etsiä teille parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Lupaamme aina tehdä kaikkemme, jotta unelma uudesta kodista muuttuisi todeksi myös teidän perheen kohdalla.

Oikeasti Välittäen

WhatsApp chat