Ostotoimeksianto

Haluaisitko löytää juuri sinun unelmiesi asunnon helposti ilman jatkuvaa hakemista eri kanavista? Olet kenties etsinyt jo mielestäsi tarpeeksi? Etkö löydä mieleistäsi asuntoa kiinteistönvälittäjien tarjoamista asunnoista? Ostotoimeksianto tekee asunnon ostamisesta helppoa ja nopeaa.

Etsimme sinulle kodin joka on juuri sinua varten

Kun teet meidän kanssa ostotoimeksiannon, kerrot meille vain minkälaista asuntoa etsit ja miltä asuinalueelta, voit toki tarkentaa haun aina osoitteeseen tai vaikka tiettyyn rappuun ja kerrokseen. Seuraavaksi ilmoitat hinnan mitä olisit valmis maksamaan asunnosta.Tämän jälkeen me huolehdimme asunnon etsimisestä sinun puolestasi.

Sen jälkeen kun olemme saaneet haaveesi kartoitettua, otamme yhteyttä suoraan potentiaalisiin asuntojen omistajiin, ja jos omistaja on valmis neuvottelemaan, huolehdimme puolestasi hinnan neuvottelusta ja asuntokaupan muista yksityiskohdista.

Ostotoimeksiannon perusteella löydetyt asunnot ovat olleet yleensä korkeintaan hiljaisessa myynnissä. Tällä tavalla pääsemme esittelemään myös asuntoja, jotka eivät vielä ole missään myynnissä, niissä pääset tarjoamaan myyjälle ilman muita tarjojia, olet siis askeleen edellä.

Ostotoimeksianto-palvelussa myyjän sijaan ostaja maksaa asunnon välityspalkkion. Palkkio sisältää arvonlisäveron.

Kiinnostuitko ostotoimeksiannosta? Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa!

WhatsApp chat